Organisatie

Escozon realiseert duurzaamheidsconcepten samen met partners in het veld. Steeds zoeken naar de uitdagingen en hiervoor adequate oplossingen bieden. Het proces aangaan met de Overheden, samen op weg naar een duurzame toekomst. Niet eenvoudig, maar zeker haalbaar, met respect voor elkaars uitgangspunten.

Escozon werkt vanuit de kracht van haar deskundige partners op ieders eigen werkterrein: MBA-Bouwadvies is deskundig in duurzame bouwkundige aspecten en innovatieve toepassingen. Doedens & Partners ontwikkelt de concepten tot en met de begeleiding realisatie en zoekt naar financiering of subsidies.

Escozon organiseert het gehele traject van idee naar ontwikkeling en uitvoering. Zorgeloos genieten van zon en haar stroom is het doel.

De drie P’s van Duurzaamheid People, Planet en Profit zijn door Escozon in de bedrijfsvoering geïntegreerd. Directe korte lijnen met zorg voor milieuvriendelijke producten en bijvoorbeeld goede veiligheid tijdens instaleren. Ook het inkopen bij gecertificeerde bedrijven in Europa draagt daaraan bij. Zonder Profit is geen enkel bedrijf duurzaam en lang houdbaar, er moet ook bij Escozon wel verdient worden, maar Profit met mate ten gunste van onze klant.

Het beste product voor een goede prijs met een optimale prijs/kwaliteit!